بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یک ساله است که در پخت غذا‌های مختلف به کار می‌رود. پوستی رنگی دارد که هنگام پوست کندن دست را سیاه می‌کند. بعضی‌ها بادمجان را با پوست می‌پزند و خیلی‌ها هم پوست آن را می‌کنند. مهمترین نکته در بادمجان، انتخاب بادمجان‌های با تخم کم و مزه شیرین است.


دکتر غزل پوست ,بادمجان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کلینیک دندانپزشکی | ونیر | امپلنت خرید فروش کاندوکس اهنگ کردی N E U O فروشگاه اینترنتی لاوان شاپ بهترین برنامه های موجود در اینترنت ارزانترین فروشگاه اینترنتی کجایی یارم