بادمجان میوه گیاهی کوتاه و یک ساله است که در پخت غذا‌های مختلف به کار می‌رود. پوستی رنگی دارد که هنگام پوست کندن دست را سیاه می‌کند. بعضی‌ها بادمجان را با پوست می‌پزند و خیلی‌ها هم پوست آن را می‌کنند. مهمترین نکته در بادمجان، انتخاب بادمجان‌های با تخم کم و مزه شیرین است.


دکتر غزل پوست ,بادمجان منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

sogol77 خانواده برتر sStude2n سلامت زنان فروش تعمیرات انواع فلزیاب طلایاب وگنج یاب 09196838262 آرلیس مشاوره در رشته ادبیات و علوم انسانی زیبایی عمل عمل زیبایی کیان طب سلامت تعمیرات آیفون تصویری